Vertrek Lilian

8 aug 2023

Helaas moeten we jullie melden dat Lilian ons gaat verlaten: 

Na acht jaar bij Isokin te hebben gewerkt, ga ik jullie verlaten. Ik begon hier als stagiaire fysiotherapie en als fitnessinstructeur in de oefenzaal, waar ik een heleboel leuke lessen heb mogen draaien. Inmiddels veel ervaring, kennis en een master manuele therapie rijker. 

Velen van jullie weten dat ik naast mijn werk bij Isokin ook als docent werkzaam ben op de Hogeschool van Amsterdam, op de opleiding fysiotherapie. Voor de functie als docent ga ik nu mijn officiële papieren halen. Deze opleiding zal eind deze maand gaan starten. Op de donderdagen zal ik deze opleiding gaan volgen en op de maandag, dinsdag en vrijdag zal ik lesgeven in het eerste leerjaar. Ook naast de opleiding tot docent komen er andere nieuwe uitdagingen bij, zoals een cursus coördineren en leiding geven. Dit gaat vast weer nieuwe uitdagingen brengen. Vrijdag 18 augustus zal dan ook mijn laatste werkdag zijn bij Isokin.

De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier hier mogen werken, veel kennis en vaardigheden opgedaan en een hoop persoonlijke banden met mensen opgebouwd. Ik ga jullie missen!

Ik wil mijn (oud)collega's, (oud)patiënten en sporters bedanken voor deze mooie en leerzame tijd!

Liefs, Lilian 

Wij wensen Lilian veel (werk)plezier toe bij de HvA. Bedankt voor de afgelopen jaren!