Arbeid & Gezondheid

Arbeidsfysiotherapie is gericht op voorkomen van uitval of re-integratie bij individuele medewerkers. Dit kan zowel preventief als behandelend zijn. Zowel arbodiensten, zelfstandig gevestigde bedrijfsartsen en werkgevers kunnen voor gedegen arbeidsfysiotherapie bij Isokin terecht. Wij bieden afhankelijk van uw wensen een fysiotherapeutische behandeling, fysiek belastbaarheidstraining, tilinstructie of werkplekbeoordeling.

Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie is gericht op het optimaliseren van allerlei aspecten van gezondheid binnen een organisatie. Hierbij valt te denken aan screenen en optimaliseren van ergonomie binnen een afdeling , opzetten van vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers, uitvoeren van health checks, begeleiding bij re-integratie.

Werkplekonderzoek

Voorkomen is beter dan genezen. Eigenlijk heel logisch maar wordt in praktijk gauw vergeten. Informeer daarom naar ons werkplekadvies en ervaar hoe praktisch u de oorzaken kunt aanpakken. Wij geven inzichten in betere manieren van bewegen, veilig tillen, het gebruik van (ergonomische)hulpmiddelen en ergonomische inrichting en indeling van uw werkplek. Het onderzoek kan zowel preventief als curatief worden ingezet. Tijdens het onderzoek worden gelijk mogelijke aandachts-en verbeterpunten aangegeven. Hiervan ontvangt u een verslag.

Coaching

Het kan voorkomen dat een medewerker beperkt ,of niet inzetbaar is in zijn of haar functie vanwege tekort aan energie, lastige persoonlijke situatie ,overspannenheid of burn-out. Niet altijd is psychologische hulp nodig , daarnaast zijn er binnen de reguliere zorg veelal wachtlijsten.
Coaching is dan een oplossing om te werken aan herstel en creëren van nieuw inzichten en energie. 

Psycholoog

Het kan voorkomen dat er toch een psycholoog ingezet moet worden voor bepaalde problematiek. Wij werken samen met verschillende psychologen, deze dienstverlening kan snel ingezet worden.

Meer weten?

Kijk op vosbedrijfsfysiotherapie.nl of contact op met Gerard Vos, bedrijfsfysiotherapeut.

Hij is te bereiken op ons telefoonnummer 055-5341082 of via info@vosbedrijfsfysiotherapie.nl