Isokin helpt u om stress en een burn-out te voorkomen

Een burn-out is vrijwel altijd het gevolg van stress. Stress ontstaat door allerlei oorzaken: hoge werkdruk, veel te doen thuis, ingrijpende gebeurtenissen… Maar ook zorgen om familie, conflicten en dagelijkse ergernissen zijn belangrijke veroorzakers van stress. Veel en langdurige stress kan psychische en / of lichamelijke klachten tot gevolg hebben en uitgroeien tot een burn-out. De therapeuten van Isokin Training & Therapie in Apeldoorn helpen u om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Voorkom burn-out-klachten met de juiste behandeling

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het voorkomen van stress (en daarmee ook van een burn-out). Onze therapeuten reiken u nieuwe mogelijkheden aan om uw stressklachten en uw gezondheid positief te beïnvloeden en de oorzaken van uw stress aan te pakken. De therapie richt zich op het herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en het versterken van de persoonlijke kracht en kwaliteit. Samen met u gaat de therapeut op zoek naar de oorzaak van uw stressklachten. Daarbij geeft het niet als u niet weet of uw klachten psychosomatisch van aard zijn. Bij Isokin kijken we samen wat uw klachten zijn en komen we tot een persoonlijke behandeling die past bij u.

Symptomen en kenmerken van burn-out-klachten?

Ervaart u stress en andere symptomen en wilt u een burn-out vóór zijn? Maak gerust eens vrijblijvend kennis met de coach van Isokin. Wij zijn gevestigd aan het Jean Monnetpark 19 in Apeldoorn en heten u van harte welkom.