Hardloopblessures voorkomen

Hardloopblessures voorkomen een maatwerk hardloopprogramma van Isokin

Hardlopen is leuk, zowel in Apeldoorn als in de prachtige natuur rondom Apeldoorn. Maar hardlopen is niet zonder gevaar: bij hardlopen is het risico op blessures bovengemiddeld groot. Een hardloopblessure kan je plezier in hardlopen lelijk verpesten. Daarom helpt Isokin jou met professionele blessurepreventie en een maatwerk trainingsprogramma om met plezier te hardlopen en hardloopblessures te voorkomen.

Running Academy: voor hardlopers die een stapje harder willen gaan

Voor hardlopers die een stapje verder (en harder) willen gaan, heeft Isokin samen met Dennis Licht de Running Academy opgericht. De Running Academy helpt hardlopers om op een gezonde en professionele manier te (blijven) hardlopen en hardloopblessures te voorkomen. Bij de Running Academy wordt en blijft u belastbaar genoeg om verantwoord te kunnen hardlopen. Professionals op het gebied van bewegen, hardlopen en krachttraining begeleiden u middels een all-in-pakket met verantwoord opgebouwde trainingsschema’s en wekelijkse trainingen op het gebied van lopen en krachttraining.

Voorkom hardloopblessures met een programma op maat

Deze trainingen van de Running Academy vinden plaats in kleine groepen en een persoonlijke sfeer. Dit doen we bewust, omdat we bij Isokin geloven dat iedere deelnemer een eigen, persoonlijk trainingsprogramma verdient. Daarom ontwikkelen we voor iedere hardloper bij de Running Academy een verantwoord trainingsprogramma op maat.

Welkom bij Isokin, specialist in blessurepreventie in Apeldoorn

Wilt u met plezier blijven hardlopen en hardloopblessures voorkomen? Maak gerust eens vrijblijvend kennis met Isokin en de Running Academy. Wij zijn gevestigd aan het Jean Monnetpark 19 in Apeldoorn en heten u van harte welkom.